MOTOREX ECOSYNT HEES

De ECOSYNT HEES lijn van MOTOREX bevat snel biologisch afbreekbare hydraulische oliën op basis van verzadigde estervloeistoffen. De optimaal op elkaar afgestemde, zinkvrije additieven garanderen maximale smeerbetrouwbaarheid over een breed temperatuur bereik en gedurende de hele gebruiksperiode. 

Waarom kiezen voor biologisch afbreekbaar?

Biologisch afbreekbaar is steeds vaker een must. Steeds meer bedrijven zijn hiermee bezig en steeds vaker wordt er vanuit de opdrachtgever bij projecten gevraagd om biologisch afbreekbare smeermiddelen. Met name in kwetsbare natuurgebieden. Wilt u ook uw impact op het milieu zo laag mogelijk houden? Dan biedt de smeermiddelenlijn van MOTOREX uitkomst voor u.

Een smeermiddel is biologisch afbreekbaar wanneer het volledig kan worden afgebroken door micro-organismen zoals bacteriën en schimmels. Wanneer er MOTOREX Ecosynt wordt gelekt, is deze binnen 28 dagen al voor 90% biologisch afgebroken. 

Uw CO2-footprint verlagen zonder extra kosten

Een hydraulisch systeem draait gemiddeld 1.500 uur met dezelfde olie. Tijdens de levensduur moet die olie dus zeker tien keer vervangen worden. Met de duurzame olie van het Zwitserse merk MOTOREX is vervangen niet meer nodig. De olie gaat maar liefst 15.000 uur mee. In de praktijk is dat vaak net zo lang als de machine zelf. De Ecosynt lijn van MOTOREX is duurzamer en daarmee bespaar je op termijn geld. Het is een hoogwaardig product dat is goedgekeurd door toonaangevende fabrikanten en wereldwijd geaccepteerd via ecolabels.

Levering binnen 24 uur - gratis bemonstering, advies en begeleiding

Duport Lubricare B.V. is de specialist op gebied van biologisch afbreekbare smeermiddelen. Tot onze service behoort levering binnen 24 uur. Dit is mogelijk omdat wij alle typen smeermiddelen zoveel mogelijk op vooraad hebben in ons goed gevulde magazijn.

Wilt u uw CO2-footprint verlagen zonder extra kosten? Wij rekenen dit graag voor u uit met behulp van de officiële CO2-footprint rekentool. Daarnaast beschikken wij over specialisten met ruim 30 jaar ervaring in biologisch afbreekbare smeermiddelen. Zij kunnen u desgewenst begeleiding en advies bieden bij al uw olie vraagstukken. Wij helpen u graag met testen of uw huidige machine geschikt is om te vullen met de biologisch afbreekbare hydrauliek olie van MOTOREX. 

Neem contact met ons op
Social Media
Instagram
LinkedIN
Postadres

Duport Lubricare BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl

Bezoekadres

Duport Lubricare BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl