Familiebedrijf Duport B.V.

Duport Lubricare behoort samen met Duport B.V. tot Duport holding. Duport B.V. is sinds 1967 actief in de agrarische sector en werd opgericht door de gebroeders Henk en Jan Dunnewind. Vandaag de dag ontwikkelt en produceert Duport geavanceerde hightech bemesters. Met Duport B.V. richten wij ons al bijna 55 jaar op het produceren en importeren van landbouwmachines.

 

Lees meer over Duport B.V.


Duport Lubricare B.V.

In de jaren negentig is er een tweede tak ontstaan: Duport Lubricare. Hieronder vallen biologisch afbreekbare smeermiddelen en filtratiesystemen onder de merken Motorex en Cardev.

Ruim 30 jaar expertise in biologisch afbreekbare smeermiddelen

Het adviseren en leveren van high-performance smeermiddelen, dat doet Duport Lubricare al ruim 30 jaar. Wij zijn hierbij echt gespecialiseerd op het gebied van biologisch afbreekbare hydraulische oliën voor verschillende industriën. Met als resultaat een hogere betrouwbaarheid, minder benodigde tijd voor onderhoud, minder verbruik van de smeermiddelen zelf én een duurzame oplossing in uw hydraulisch systeem. 

Met een lagere TCO, minder storingen, meer prestaties, meer output, meer rendement en een beter resultaat. Alle Motorex Ecosynt types zijn voorzien van de officiële registraties en certificeringen. Tevens is Motorex mengbaar met andere merken biologisch afbreekbare oliën. Dit is een groot bijkomend voordeel. Wilt u hier meer over weten? 

Wij adviseren u graag


Team Duport Lubricare B.V. v.l.n.r.: Fernande Brand (Marketing), Michael Anslijn (Adviseur), Henk-Jan Keuter (Adviseur), Bernie Dunnewind (Eigenaar)

 

Neem contact met ons op
Social Media
Instagram
LinkedIN
Postadres

Duport Lubricare BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl

Bezoekadres

Duport Lubricare BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl