CARDEV filtratie - voorkom overmatige slijtage

Naarmate de technologie zich ontwikkelt, nemen de eisen aan smeermiddelen toe: temperaturen en drukken worden hoger, reservoirs en toleranties worden kleiner. CARDEV offline en bypass filtratiesystemen zijn in staat om de olie in het systeem ‘’schoner dan nieuw’’ te krijgen en dit ook te behouden. Hierdoor voorkomt u overmatige slijtage van componenten en gaan ze langer mee, wat de betrouwbaarheid van uw machines te goede komt.

Bij Duport Lubricare bieden we twee types filtratiesystemen voor olie aan, die we vervolgens in allerlei variaties kunnen leveren. Dit zijn bypass filtratiesystemen en offline filtratiesystemen. Daarnaast kunnen we filtratiesystemen volledig voor u op maat maken.

Wilt u meer weten over het belang van het filteren van uw hydrauliekolie of wat de CARDEV systemen voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bypass filtratiesystemen

CARDEV Bypass filters worden permanent geïntegreerd in de machine. Ze nemen een kleine hoeveelheid stroom op uit het systeem waarop ze zijn gemonteerd en filteren voortdurend, terwijl de machine gewoon blijft draaien. Op deze manier hoeft u de machine dus niet te stoppen en kan uw proces gewoon doorgaan. 

Het CARDEV assortiment is breed en bij alle producten staat één doel voorop; het maximaliseren van de levensduur van uw oliën. Dit levert u financiële -, gezondheids -, veiligheids -, en operationele voordelen op. De specialisten van Duport Lubricare kijken graag met u mee naar uw machines en processen. Op basis van uw wensen adviseren we u graag over de juiste filtratiesystemen voor uw machines. 

Offline filtratiesystemen

De offline filtersystemen van CARDEV zijn draagbare of vaste units, uitgerust met op zichzelf staande pompsystemen. Op deze manier kan de olie zelfs worden gefilterd wanneer uw machines niet draaien. Dit is bijvoorbeeld handig voor containers met olie. Vuilresten en vocht in de olie worden verwijderd, waardoor de olie ''schoner dan nieuw'' achterblijft. Dit zorgt ervoor dat de machines geen problemen zullen ondervinden door slechte of oude olie. Ze zullen minder vaak uitvallen en de onderdelen slijten aanzienlijk minder.
 

De voordelen van CARDEV

De filtratiesystemen van CARDEV zijn van de allerhoogste kwaliteit. Deze systemen zorgen ervoor dat de hydrauliekolie in uw systemen schoner dan nieuw is én blijft. CARDEV filtratiesystemen bieden allerlei voordelen, zoals:
• Hoog gebruiksgemak (ook bij het verwisselen van filterelementen);
• Groot assortiment offline en bypass filtratiesystemen;
• Zelfs het leveren van filtratiesystemen op maat is mogelijk.

Hoog gebruiksgemak

De CARDEV filterelementen zijn ontworpen met uw gebruikersgemak in gedachten. De harde omhulling om het element en de handige straps zorgen ervoor dat u het element snel en gemakkelijk kunt verwisselen. Het CARDEV filter werkt door de olie van boven naar beneden door het element te dwingen. Hierdoor is het filteroppervlak maximaal. Een van de grote voordelen van deze manier van filteren is dat bij het wisselen van de filters geen vuilresten achterblijven. 

CARDEV filtersystemen bij Duport Lubricare

Wilt u meer weten over de filtersystemen van CARDEV en wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen? Het team van Duport Lubricare kijkt graag eens met u mee. Met onze kennis en ervaring bij het implementeren van filtersystemen helpen we u met het selecteren van de systemen die bij u passen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
 

Neem contact met ons op
Social Media
Instagram
LinkedIN
Postadres

Duport Lubricare BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl

Bezoekadres

Duport Lubricare BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl