Uw graafmachine in topconditie met hydrauliekolie van Duport Lubricare

Rijdt u dagelijks op een graafmachine? Of beschikt uw bedrijf over een of meerdere graafmachines, die dagelijks intensief gebruikt worden bij het verzetten van zwaar werk? Dan wilt u deze machines natuurlijk graag in topconditie houden, zodat ze lang meegaan en de bewegende delen zo weinig mogelijk slijtage vertonen.

Duport Lubricare is onderdeel van Duport B.V., dit bedrijf is al sinds 1967 actief in de agrarische sector. Door de groeiende vraag naar topkwaliteit smeermiddelen en hydrauliekolie werd in de jaren ‘90 Duport Lubricare opgericht. Deze tak focust zich volledig op biologisch afbreekbare smeermiddelen. We zijn importeur van het Zwitserse topmerk Motorex, producent van biologisch afbreekbare en PFAS-vrije smeermiddelen.

Wilt u meer weten over de hydrauliekolie van Motorex of bent u op zoek naar advies? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

 

 0031 (0)623037020
 Michael@duportlubricare.nl

Waarom de hydrauliekolie in uw graafmachine bijvullen of vervangen?

Hydrauliekolie is een belangrijk onderdeel voor het onderhouden van graafmachines. De hydraulische systemen in de graafmachine worden continu gebruikt wanneer de machine aan het werk is. Met de juiste olie smeert u deze systemen en voorkomt u slijtage. Onderdelen als (pomp)lagers en andere componenten zijn constant in beweging en moeten daarom goed gesmeerd worden. Ook beschermt hydraulische olie deze componenten tegen corrosie en wordt vuil afgevoerd middels de olie.

Het is aan te raden om tijdens periodiek onderhoud het oliepeil te controleren. Indien nodig moet de olie bijgevuld en, wanneer het vervuild is, vervangen worden. De biologisch afbreekbare hydraulische oliën van Motorex hoeven gedurende de hele levensduur van een machine niet vervangen te worden. Minder stilstand dus, minder arbeid en veel minder gebruik van schadelijke stoffen. Tel uit je winst!''

PFAS-vrije hydrauliekolie voor graafmachines

Het is van belang om uw graafmachines goed te onderhouden met hydrauliekolie. In veel hydrauliek oliën op de markt worden schadelijke PFAS gebruikt. Dit zijn stoffen die niet in de natuur voorkomen en niet afgebroken kunnen worden, en schadelijke gevolgen met zich meebrengen. PFAS worden voor zeer veel toepassingen gebruikt, omdat ze handige eigenschappen hebben: ze zijn bijvoorbeeld water-, vet- en vuilafstotend. Er gelden strenge regels voor het gebruik van PFAS en op steeds meer plekken en in een groeiende groep producten mogen PFAS niet langer gebruikt worden.

De hydrauliekolie van Motorex is geheel PFAS-vrij en zorgt ervoor dat uw graafmachines soepel blijven lopen. De producten worden gemaakt van verzadigde esters, wat ervoor zorgt dat de smeermiddelen ook nog eens eenvoudig te reinigen zijn, zodat u ze opnieuw kunt gebruiken en ze niet vervangen hoeven te worden.

Snelle levering, gratis advies en begeleiding

De hydrauliekolie voor zware machines zoals graafmachines van Motorex biedt een duurzame oplossing voor de hydraulische systemen. Een van de unieke eigenschappen van de producten van Motorex is de compatibiliteit: in de meeste gevallen kan deze olie probleemloos gemengd worden met andere smeermiddelen.

Ons ervaren team helpt u graag met advies en we onderzoeken graag uw huidige olie, om te zien of deze gemengd kan worden met de olie van Motorex. Bij dit onderzoek nemen we een monster van uw olie, die we vervolgens naar het laboratorium van Motorex sturen. Hier onderzoeken ze of de oliën compatibel zijn.

Vanuit onze grote voorraad kunnen we alle soorten hydrauliekolie voor graafmachines binnen 24 uur leveren.

Ga voor kwaliteit met hydrauliekolie voor graafmachines van  Duport Lubricare

Uw zware machines moeten goed onderhouden worden: de juiste smeermiddelen spelen hier een belangrijke rol in. De hydrauliekolie voor graafmachines en andere zware machines van Motorex is biologisch afbreekbaar, vrij van PFAS én kan gemengd worden met de meeste andere soorten hydrauliekolie.

Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden over het gebruik van hydrauliekolie en de inzet van onze overige producten.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Neem contact met ons op
Social Media
Instagram
LinkedIN
Postadres

Duport Lubricare BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl

Bezoekadres

Duport Lubricare BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl