Biologisch afbreekbare smeermiddelen voor de offshore sector

Duport Lubricare is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in biologisch afbreekbare smeermiddelen voor de offshore sector. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige smeermiddelen, waarvan er altijd één past bij uw machines. Onze specialisten denken graag met u mee over het perfecte smeermiddel dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Verleng de levensduur van uw machines met
biologisch afbreekbaar MOTOREX smeermiddel

Offshore-machines worden vaak gebruikt onder natte omstandigheden. Water en zeewater zijn onvermijdelijk in deze toepassing en de smeermiddelen moeten bestand zijn tegen deze omstandigheden. Het is daarom van groot belang om de juiste smeermiddelen te gebruiken om de levensduur van de machines te verlengen.

Verklein uw milieu-impact door biologisch afbreekbare
hydraulische oliën te gebruiken in de offshore sector

Het milieuaspect is in de offshore sector van groot belang, omdat de machines altijd in contact zijn met water. Te allen tijde moet voorkomen worden dat vervuilende oliën terechtkomen in het water. De makkelijkste manier om dit te bereiken? Het gebruik van oliën die niet vervuilend zijn.

MOTOREX ECOSYNT HEES is gemaakt op basis van verzadigde ester vloeistoffen en is daardoor snel biologisch afbreekbaar wanneer deze wel in het water terechtkomt. Deze smeermiddelen zijn vrij van PFAS en bevatten geen lood (Pb), kwik (Hg), cadmium (Cd), zeswaardig chroom (Cr-VI), polybroombifenylen (PBB) en polybroomdifenylethers (PBDE).

Geen olie meer verversen tijdens
de gehele levensduur van uw machine

Een groot voordeel aan de hydraulische olie van MOTOREX is dat het uw CO2-footprint verlaagt, maar dat is niet het enige. Tijdens de gehele levensduur van uw machine moet normaliter de olie zeker tien keer vervangen worden. Met de duurzame olie van MOTOREX is dat niet meer nodig, want deze olie gaat maar liefst 15.000 uur mee. Op lange termijn bespaart u hier geld mee omdat u niet steeds nieuwe olie hoeft aan te schaffen. Daarnaast komen uw machines niet meer stil te staan om de olie te verversen.

Benieuwd of MOTOREX geschikt is voor uw machine(s)?
Vraag de gratis bemonstering aan!

Ons team van specialisten heeft ruim 30 jaar ervaring in biologisch afbreekbare smeermiddelen. Wij begeleiden u bij elke stap van het proces om de overstap te maken naar MOTOREX biologisch afbreekbare smeermiddelen. We starten met het uitvoeren van een gratis bemonstering, waarbij we testen of uw huidige machines geschikt zijn om te vullen met MOTOREX.

Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn van MOTOREX
dan staan hieronder alle voordelen nog een keer op een rijtje:

✅  Biologisch afbreekbaar
✅  Mengbaar met andere biologisch afbreekbare oliën
✅  Compatibel met alle gangbare afdichtingen
✅  Olie verversen is niet meer nodig door 15.000 standuren
✅  Verlengt de levensduur van uw machines
✅  Verlaagt uw CO2-footprint zonder extra kosten
✅  Voldoet aan de zwaarste eisen: OECD301B

Neem contact op met onze adviseur voor de beste oplossing voor uw machine(s)

Klaar om de overstap te maken naar MOTOREX? Wij begrijpen dat er een drempel kan zijn als u al jaren dezelfde smeermiddelen gebruikt, om de overstap te maken. Ook de twijfels die u eventueel heeft begrijpen we en die nemen we graag bij u weg. Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Michael Anslijn om samen te kijken naar de beste oplossing voor uw machine(s).

Michael Anslijn (Adviseur)
0031 (0)623037020
michael@duportlubricare.nl

Neem contact met ons op
Social Media
Instagram
LinkedIN
Postadres

Duport Lubricare BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl

Bezoekadres

Duport Lubricare BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl