biologisch afbreekbaar smeermiddel motorex

Het #1 biologisch afbreekbare smeermiddel: MOTOREX

Werkt u of uw bedrijf met zware machines? Kranen, graafmachines, machines in de bosbouw of offshore sector en landbouwmachines hebben het dag in, dag uit zwaar te verduren. Door goed voor de machines te zorgen, weet u zeker dat ze blijven doen wat er van ze verwacht wordt. Hydraulische olie speelt hier een cruciale rol in. Draaiende delen blijven in topvorm door deze smeermiddelen en de machine blijft nauwkeurig en betrouwbaar in gebruik. De producten van MOTOREX, onder andere de smeermiddelen uit de Ecosynth HEES lijn, zijn van de hoogste kwaliteit. Deze smeermiddelen zijn biologisch afbreekbaar en gaan veel langer mee dan andere hydraulische olie: u hoeft het daardoor minder vaak te vervangen. Wilt u meer weten over wat de biologisch afbreekbare olie van MOTOREX voor u kan betekenen? Duport Lubricare is de officiële dealer van de producten van het Zwitserse MOTOREX. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Duurzame smeermiddelen zijn de toekomst

Biologisch afbreekbare smeermiddelen zijn smeermiddelen die, in tegenstelling tot traditionele smeermiddelen, volledig afbreken in de natuur. Dit betekent dat ze geen schade toebrengen aan het milieu en geen risico's vormen voor dieren of mensen. MOTOREX smeermiddelen zijn volledig biologisch afbreekbaar. Wanneer er onverhoopt olie gelekt wordt, dan is dit binnen 28 dagen al voor 90% volledig afgebroken! Het gebruik van biologisch afbreekbare smeermiddelen wordt steeds belangrijker en is al een vereiste in verschillende sectoren en in veel aanbestedingen vanuit overheden.

Smeermiddelen van verzadigde esters

Deze olie wordt geproduceerd met verzadigde esters. Verzadigde esters bieden verschillende voordelen ten opzichte van onverzadigde esters. Bij smeermiddelen is oxidatie een teken van veroudering en dus een teken dat de olie aan vervanging toe is. Een van de kenmerken van verzadigde esters is het trage oxidatieproces. De olie gaat hierdoor veel langer mee: onder de juiste condities gaat de olie wel 15.000 standuren mee.

Uw machines in topconditie met biologisch afbreekbare olie

Zeker in industrieën waar middenin de natuur gewerkt wordt, is het belang van biologisch afbreekbare smeermiddelen enorm. Dit geldt bijvoorbeeld in de bosbouw en in de offshore en de agrarische sector.

In de bosbouw gelden verschillende wettelijke bepalingen en richtlijnen op het gebied van duurzaamheid. Ook in aanbestedingen vanuit overheden en bedrijven wordt steeds vaker expliciet gevraagd naar smeermiddelen die biologisch afbreekbaar zijn. Met het gebruik van de producten van MOTOREX, die op korte termijn volledig in de natuur afgebroken worden, voldoet u moeiteloos aan bijvoorbeeld de OECD 301B-richtlijn.

Risicoloos de overstap maken naar biologisch afbreekbare smeermiddelen

De stap maken naar een ander biologisch afbreekbaar smeermiddel kan voelen als een drempel. MOTOREX garandeert dat de producten, zoals de Ecosynth HEES lijn, volledig compatibel zijn met andere biologisch afbreekbare oliën.

We nemen deze drempel dan ook graag voor u weg. Een van onze adviseurs komt gratis en vrijblijvend bij u langs om een monster te nemen van uw huidige smeermiddel. Dit monster wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium van MOTOREX in Zwitserland, waar het uitgebreid getest wordt. U ontvangt een officieel certificaat van de uitkomst: zo weet u zeker dat MOTOREX compatibel is met uw huidige middelen.

Hiermee wordt de overstap naar MOTOREX nóg gemakkelijker: u hoeft de olie niet te verwisselen, u kunt simpelweg bijvullen met MOTOREX olie.

Meer weten over de biologisch afbreekbare smeermiddelen van MOTOREX?

Ons bedrijf is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van biologisch afbreekbare hydraulische oliën voor allerlei industrieën. Deze ervaring zetten we graag voor u in.

We komen graag vrijblijvend eens bij u langs om te kijken naar uw huidige processen en wensen, en we brengen in kaart hoe de biologisch afbreekbare middelen van MOTOREX u kunnen helpen. Ook op het gebied van wet- en regelgeving ondersteunen we u graag. Met onze uitgebreide ervaring weten onze monteurs wat de regels zijn in de bosbouw, de agrarische sector en vele andere branches.

Neem vrijblijvend contact met ons op, het team van Duport Lubricare staat voor u klaar.

Neem contact met ons op
Social Media
Instagram
LinkedIN
Postadres

Duport Lubricare BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl

Bezoekadres

Duport Lubricare BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl