Dé specialist in duurzame smeermiddelen voor grond-, weg- en waterbouw!

Optimaliseer de prestaties en verleng de levensduur van uw machines met de hoogwaardige smeermiddelen van Duport Lubricare. Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van biologisch afbreekbare smeermiddelen.

Verleng de levensduur van uw machines

In de grond-, weg- en waterbouw worden grote machines gebruikt, zoals verschillende soorten kranen, bulldozers, walsen, graders, graafmachines en meer. Deze machines hebben het flink te verduren doordat ze bijna dagelijks gebruikt worden, maar het gebruik van de juiste smeermiddelen wordt vaak achterwege gelaten. Echter is het een van de belangrijkste aspecten om de machines soepel te laten draaien en de levensduur te verlengen.

De biologisch afbreekbare smeermiddelen van Duport Lubricare

Er is steeds meer aandacht voor het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke producten, zo wordt er bij aanbestedingen vaker gevraagd om biologisch afbreekbare smeermiddelen. Het is daarom interessant om u te verdiepen in deze varianten van hydraulische smeermiddelen. De smeermiddelen van MOTOREX zijn vrij van: lood (Pb), kwik (Hg), cadmium (Cd), zeswaardig chroom (Cr-VI), polybroombifenylen (PBB) en polybroomdifenylethers (PBDE). Met MOTOREX verlaagt u uw CO2-footprint zonder dat u extra kosten maakt.

Nooit meer olie verversen tijdens de gehele levensduur
van uw machine met MOTOREX

Het verversen van minerale hydraulische olie neemt veel tijd in beslag en moet meerdere keren vervangen worden tijdens de levensduur van een machine. Tijdens het vervangen komt de machine stil te staan en dit zorgt ervoor dat de werkzaamheden niet voortgezet kunnen worden. Met MOTOREX is dat niet meer nodig, want deze duurzame olie gaat maar liefst 15.000 uur mee. In de praktijk is dit vaak net zo lang als de levensduur van de machine zelf.

Alle voordelen van MOTOREX ECOSYNTH op een rij

Er zijn een hoop voordelen aan de biologisch afbreekbare olie van MOTOREX. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

✅  Biologisch afbreekbaar
✅  Mengbaar met andere biologisch afbreekbare oliën
✅  Compatibel met alle gangbare afdichtingen
✅  Olie verversen is niet meer nodig door 15.000 standuren
✅  Verlengt de levensduur van uw machines
✅  Verlaagt uw CO2-footprint zonder extra kosten
✅  Voldoet aan de zwaarste eisen: OECD301B

Waarom MOTOREX ECOSYNTH aanschaffen bij Duport Lubricare?

Bij steeds meer aanbestedingstrajecten wordt het gebruik van PFAS-vrije producten een vereiste. Bij Duport Lubricare hebben we al meer dan 30 jaar kennis in huis op het gebied van hydraulische oliën. Hierdoor kunnen we helpen bij het selecteren van de juiste olie die aan uw eisen voldoet.

Klaar om de overstap te maken naar MOTOREX? Wij begrijpen dat het een drempel kan zijn als u al jaren dezelfde smeermiddelen gebruikt, om de overstap te maken. Ook de twijfels die u eventueel heeft begrijpen we en die nemen we graag bij u weg. Neem vrijblijvend contact op met onze specialist Michael Anslijn om samen te kijken naar de beste oplossing voor uw machine(s).

Michael Anslijn (Adviseur)
0031 (0)623037020
michael@duportlubricare.nl

Neem contact met ons op
Social Media
Instagram
LinkedIN
Postadres

Duport Lubricare BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl

Bezoekadres

Duport Lubricare BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl