Welke biologische olie past het beste bij uw bestaande machines?

Gebruikt u biologisch afbreekbare olie voor uw zware machines, of werkt u nog met traditionele hydraulische olie? Door de overstap te maken naar de biologische smeermiddelen van MOTOREX kiest u voor absolute topkwaliteit én maakt u een milieubewuste keuze. De biologische hydrauliekolie van deze Zwitserse producent is volledig mengbaar met andere biologisch afbreekbare smeermiddelen en past daardoor perfect bij uw bestaande machines.

Wilt u meer weten over de producten van MOTOREX of bent u op zoek naar advies over de beste biologische olie voor uw machines? Neem gerust contact met ons op, het team van Duport Lubricare staat voor u klaar.

Neem contact op

De juiste hydraulische olie voor uw tractoren, heftrucks, graafmachines of andere machine

Waar gewerkt wordt met zware machines, speelt gedegen onderhoud een cruciale rol. U wilt de draaiende onderdelen soepel houden, zodat er zo weinig mogelijk slijtage plaatsvindt en de machine nauwkeurig te bedienen blijft.

Grote machines, zoals tractoren, heftrucks en graafmachines, zijn grotendeels afhankelijk van de hydraulische systemen. Deze systemen worden aangedreven en onderhouden door de hydraulische olie. Er zijn veel verschillende types smeermiddelen op de markt: welke hydraulische olie past het beste bij uw machines?

Onder andere de viscositeit van hydraulische olie verschilt per soort olie. Hoe hoger de viscositeit (de VG-waarde), hoe dikker de olie is. De ECOSYNT HEES lijn bestaat uit verschillende biologisch afbreekbare hydraulische oliën, die onder andere variëren in viscositeit. Zo is de ECOSYNT HEES 32 (met een VG waarde van 32) dunner dan ECOSYNT HEES 46 (met een VG waarde van 46) en zullen deze soorten olie dus op een andere manier ingezet worden.

Twijfelt u over welke olie het beste aansluit bij uw machines en werkzaamheden? We adviseren u graag!

We maken de overstap naar MOTOREX gemakkelijk

We maken de overstap naar deze middelen gemakkelijk voor u. MOTOREX garandeert dat de producten uit bijvoorbeeld de ECOSYNT HEES lijn volledig mengbaar zijn met andere biologisch afbreekbare smeermiddelen. Om deze belofte kracht bij te zetten, komen we gratis en vrijblijvend bij u langs om dit voor u te testen:

  • Onze professionals komen bij u langs;
  • We nemen een monster van uw huidige smeermiddelen;
  • Het monster wordt opgestuurd naar het laboratorium van MOTOREX in Zwitserland;
  • Hier wordt het monster uitgebreid getest op de compatibiliteit;
  • U ontvangt een certificaat van de mengbaarheid;
  • Zo heeft u de zekerheid dat u uw machines onbezorgd kunt bijvullen met MOTOREX olie!

Neem contact met ons op om gratis bemonstering van uw huidige smeermiddelen aan te vragen.

De voordelen van de duurzame en biologisch afbreekbare middelen van MOTOREX

Het Zwitserse MOTOREX produceert hydraulische olie van de allerhoogste kwaliteit. Doordat de middelen lang meegaan, staan uw machines minder vaak stil voor een oliewissel en bespaart u direct op de kosten van het wisselen van olie en het afvoeren of recyclen van gebruikte olie. Daarnaast profiteert u van verschillende andere voordelen, zoals:

  • De olie voldoet aan de strengste eisen en kan dus ook in kwetsbare gebieden ingezet worden;
  • Lekt er onverhoopt olie uit een van uw machines? Doordat het product volledig biologisch afbreekbaar is, is het binnen 28 dagen al voor 90% afgebroken;
  • MOTOREX olie is vrij van PFAS en voldoet daarmee aan Europese wetgeving;
  • Omdat de olie veel langer meegaat, verbruikt u er minder van. Dit scheelt u in de kosten én er hoeft minder olie geproduceerd te worden: zo vermindert u direct uw CO2 uitstoot.

Wilt u meer weten over de biologisch afbreekbare biologische olie van MOTOREX? Neem contact op met het team van Duport Lubricare. We kijken met u mee en adviseren u vrijblijvend over de juiste biologische olie voor uw bestaande machines.

Meer informatie aanvragen

Neem contact met ons op
Social Media
Instagram
LinkedIN
Postadres

Duport Lubricare BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl

Bezoekadres

Duport Lubricare BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl