CARDEV filtratie - voorkom overmatige slijtage

Cardev is een merk olie filtratiesystemen met een sterke basis. Hiermee bieden wij u een groot assortiment aan offline en bypass filtratiesystemen met een hoog gebruiksgemak. Naarmate de technologie zich ontwikkelt, nemen de eisen aan smeer¬middelen toe: temperaturen en drukken worden hoger, reservoirs en toleranties worden kleiner. CARDEV offline en bypass filtratie is in staat om de olie in het systeem ‘’schoner dan nieuw’’ te krijgen en dit ook te behouden. Hierdoor voorkomt u overmatige slijtage van componenten en gaan ze langer mee, wat de betrouwbaarheid van uw machines te goede komt.

By-Pass Filtratie systemen

CARDEV By-Pass filters zijn permanent geïntegreerd in de machine. Ze nemen een kleine hoeveelheid stroom op uit het systeem waarop ze zijn gemonteerd en filteren voortdurend terwijl de machine draait. Het CARDEV assortiment is breed maar alle producten hebben een gemeenschappelijk thema; het maximaliseren van de levensduur van uw oliën. Dit levert u financiële -, gezondheids -, veiligheids -, en operationele voordelen. Wij adviseren en begeleiden u graag.


Offline Filtratie systemen

De offline filtersystemen van CARDEV zijn draagbare of vaste units, uitgerust met op zichzelf staande pompsystemen, waardoor olie kan worden gefilterd, zelfs als uw machines niet draaien. Dit is o.a. handig voor containers met olie. Vuilresten en voht worden verwijderd, waardoor de olie ''schoner dan nieuw'' achterblijft. Uitvaltijd en slijtage van onderdelen worden hierdoor verminderd.

De voordelen van CARDEV t.o.v. andere merken

  • Hoog gebruiksgemak (ook bij verwisselen van filterelementen)
  • Groot assortiment offline en bypass filtratiesystemen
  • Zelfs filtratiesystemen op maat
  • CARDEV is in staat de hydrauliek olie in het systeem schoner dan nieuw te krijgen en te behouden

Hoog gebruiksgemak

De CARDEV filterelementen zijn ontworpen met uw gebruikersgemak in gedachten. Door de harde omhulling om het element en de handige straps verwisseld u het element met het grootste gemak. Het CARDEV filter werkt door de olie van boven naar beneden door het element te dwingen. Hierdoor is het filteroppervlak maximaal en een groot voordeel is dat bij het wisselen geen vuilresten achterblijven. Hieronder vindt u een kort instructiefilmpje voor een goede impressie. 

Neem contact met ons op
Social Media
Instagram
LinkedIN
Postadres

Duport Lubricare BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl

Bezoekadres

Duport Lubricare BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl