Duport Lubricare is officiële importeur van Motorex biologisch afbreekbare hydrauliek oliën

Met meer dan 30 jaar ervaring in biologisch afbreekbare smeermiddelen heeft Duport Lubricare B.V. de expertise in huis om u te voorzien van het beste advies en service voor al uw hydraulische olie vraagstukken. De samenwerking met PANOLIN AG in Zwitserland ligt hieraan ten grondslag. Door verschil van inzicht is onze samenwerking beëindigd. 

Wij willen onze kennis niet verloren laten gaan en hebben in Motorex een betere en betrouwbaardere partner gevonden om u de service te blijven verlenen die u van ons gewend bent.

De voordelen van MOTOREX ECOSYNT HEES

De MOTOREX EXCOSYNT HEES lijn bestaat uit hoogwaardig biologisch afbreekbare smeermiddelen, die zijn goedgekeurd door toonaangevende fabrikanten en wereldwijd geaccepteerd worden via ecolabels. Met deze olie heeft u een olie in uw hydraulisch systeem met een drie tot vijf keer langere standtijd. Olie gelekt? Binnen 28 dagen is deze voor 90% afgebroken.

Mengbaarheid met andere merken

In tegenstelling tot PANOLIN HLP SYNTH is MOTOREX ECOSYNT HEES mengbaar met andere merken biologisch afbreekbare smeermiddelen.

Technische data sheets

Download de technische data sheets van de verschillende olietypen hieronder. Hier leest u nog meer over de voordelen, mogelijke toepassingsgebieden, specificaties en goedkeuringen. 

ECOSYNT HEES 15

ECOSYNT HEES 22

ECOSYNT HEES 32

ECOSYNT HEES 46

ECOSYNT HEES 68

 

 

PANOLIN & MOTOREX

De olie typen van PANOLIN zijn bekend onder de naam PANOLIN HLP SYNTH, u kunt denken aan de volgende producten:

PANOLIN HLP SYNTH 22
PANOLIN HLP SYNTH 32
PANOLIN HLP SYNTH 46
PANOLIN HLP SYNTH 68
PANOLIN STELLA MARIS 68, 100, 150, 220 & 320
PANOLIN ATLANTIS 15 & 22

De producten van PANOLIN zijn in kwaliteit vergelijkbaar met MOTOREX ECOSYNT HEES. Bent u benieuwd of wij een alternatief kunnen bieden voor uw huidige hydraulische olie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De expertise en service die u van ons gewend bent

Betrouwbaarheid en service staat bij ons heel hoog in het vaandel. De materie rondom hydrauliek en de juiste begeleiding bij uw olie keuze kan soms een uitdaging zijn. Wij bieden u deze begeleiding graag kosteloos.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op
Social Media
Instagram
LinkedIN
Postadres

Duport Lubricare BV
Postbus 149
7700 AC Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl

Bezoekadres

Duport Lubricare BV
Archimedesstraat 9
7701 SG Dedemsvaart

0031 (0)523-619892
info@duportlubricare.nl